MOBIL OYUNLARI BILGISAYARDAN NASIL OYNAYABILIRIZ

Mobil Oyunları Bilgisayardan Oynama


Birçok kişinin aklından geçip gerçekleştiremediği mobil oyunları bilgisayardan oynama düşüncesini şuan bu yazıyı okuyarak gerçekleştirebileceksiniz. Evet gerçekten play store da bulunan istediğiniz oyunu bilgisayarınızdan yaklaşık yarım saat sonra oynaya bileceksiniz.

Bu konuda youtube kanalıma çektiğim videoyu da alt kısımdan izleye bilirsiniz. Özellikle PUBG MOBILE oyununu oynamak için indirilen bu uygulamayı açıkcası bende o yüzden indiriyorum. 😃



Şimdi sizlere en altta verdiğim linklerden istediğinize tıklayarak bir siteye giriyorsunuz ve oradaki BlueStacks i  indirmek için,  İndir veya Yayın yazan butona basarak indiriyorsunuz. Programı indirdikten sonra üstüne basarak 2 dk da kurulumunu gerçekleştiriyorsunuz. Bundan sonrası zaten çok basit, programı tekrar açarak bir g-mail hesabıyla giriş yapıyorsunuz ve dilediğiniz oyunu indiriyorsunuz.

Sizlere basit anlatış tarzımla umarım faydalı olabilmişimdir, herhangi bir yerini yapamazsanız veya yaparsanız da bana alt kısımdan yorumlardan yazarak bildirebilirsiniz.



📁 BlueStacks İndirme: İndir


Google+'da Paylaş

Yazar Zafer Çelik

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 Comments:

Yorum Gönder

Blog Arşivi