SURVİVOR AYCAN HAKKINDA FLAŞ İDDİA: DIŞARIYA BİLGİ Mİ SIZDIRIYOR

Survivor'ın eski yarışmacılarından aynı zamanda Survivor Panorama programında da sunuculuk yapan Hakan Hatipoğlu'nun Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım gündeme oturdu.

"Bir iddia var;Aycan dokunulmazlığı kaybederlerse konseyde saçları topluyor,kazanırlarsa saçlar açık. Bunu fragmanda gören yakınları da önceden biliyor hangi takımın kaybettiğini.ben dikkat etmedim bunu yakalayan varsa da helal olsun.Aycana bak da vinci nin şifresi #survivor2020"

Bu iddiaların ardından Survivor Aycan Yanaç diskalifiye edilecek mi, dışarıya bilgi mi sızdırıyor ? gibi pek çok sorunun yanıtı merak edilir oldu. Hakan Hatipoğlu attığı tweetini sildi. Üstelik konuya dair resmi bir açıklama henüz gelmedi.


ACUN ILICALI'DAN ŞİFRELİ MESAJLARA YANIT!
, geçtiğimiz haftalarda 'ın iletişim oyununda arkadaşı ile yaptığı şifreli konuşması sonrasında morali bozulan yarışmacıya sevindirici haberi verdi. Ilıcalı, ada konseyinde morali bozuk olan Aycan'a düşündüğünün tersi olduğu ve isterse iletişim ödülünde karşı tarafın da talebi olması durumunda iletişim kurdurabileceklerini söyledi. , karşı tarafın söz hakkı istemesi halinde hakkını o şekilde iletişim olarak kullanmayı kabul etti.
Google+'da Paylaş

Yazar Zafer Çelik

Yazar Hakkında bilgi yazılacak
    Blogger Yorumları

0 Comments:

Yorum Gönder

Blog Arşivi